Traditionell kinesisk läkekonst!

Akupunktur, Koppning.

 • Nacke-, axel och ryggbesvär
 • Depression
 • Artrit
 • Bältros
 • Allergi
 • Barnlöshet
 • Klimakteriebesvär
 • Eksem, akne
 • Migrän och huvudvärk
 • Tinnitus
 • Muskelvärk
 • Fibromyalgi
 • Sömnlöshet
 • Matsmältningsbesvär, mag-tarmkatarr
 • Diarre och förstoppning
 • Viktminskning
jingjang

3000-årig traditionell kinesisk akupunktur ger dig trygghet!

 

Erfarna kinesiska läkare behandlar dina besvär och gör dig välmående!

 

Regelbundna behandlingar hos oss förebygger och förbättrar din hälsa.

Kund kommentarer

Kommentarer från våra patienter.

Fibromyalgi

"En vän som rekommenderade mig till att besöka Dr. Emma Zhang. Akupunktur på Jönköpings Kinaterapi, och det var det bästa tipset jag fick någonsin. Dr. Emma Zhang är en fantastisk människa och erfaren doktor med över 7 års erfarenhet. Jag mådde mycket bra efter bara 5 behandlingar och nu går jag dit regelbundet och har inte haft fibromyalgi på 5 månader! Stort tack!"

Lena A. - 50 år

"För 20 år sedan blev jag sjukskriven och sedan sjukpensionär på grund av min svåra fibromyalgi. Jag har nog provat alla mediciner, både smärtstillande och antidepressiva. Varje gång jag var hos läkaren fick jag ett recept och blev hemskickad. Medicinerna kunde dämpa besvären något, men gjorde mig trött och hängig. Jag försökte att vara utan medicin, men fick börja igen på vintern när smärtorna blev för svåra. Jag har provat allting utan att något kunde hjälpa mig. Sen har jag tur att jag gick till Emma med akupunktur och örtte behandling. Jag mår mycket bättre efter behandlingen hos Emma. Jag är helt fri från min fibromyalgi. I maj kunde jag börja arbeta igen som timanställd. Hjärtlig behandling som har gett mig ett nytt liv. Tacksam Emma! Jag kan varmt rekommendera att gå till Emma."

Ulrika H. - 55 år

Depression, sömnlöshet, stress, utmattning

"Jag började gå hos Emma på grund av depression och sömnsvårigheter. Innan jag började med behandlingen så låg jag vaken flera timmar om nätterna utan att kunna sova. Efter bara ett par behandlingar sov jag helt plötsligt hela nätterna utan att vakna. Helt fantastiskt! Att komma ur depressionen tog lite längre tid, men ändå helt ofattbart fort. Efter 5-6 behandlingar kände jag mig redan mycket bättre, och nu efter att ha varit 10 gånger hos Emma känner jag mig helt fri från depressionen. Jag har gått KBT och fått läkemedel, men inget av det har hjälpt i det långa loppet. Jag rekommenderar Jönköpings Kinaterapi starkt och önskar att jag vände mig hit direkt istället för vårdcentralen."

Johanna B. - 24 år

"Under ca 5år har jag haft förlossningsdepression, svårt att sova, orkeslös, känner ingen glädje, negativa tankar tar över, tappat känslolivet.
Att hitta Jönköpings Kinaterapi är det bästa som har hänt mig. Efter min andra förlossning drabbades jag av förlossningsdepression och jag har aldrig blivit riktigt bra förrän jag träffade Emma på Jönköpings Kinaterapi.
Jag har gått till flera akupunktörer och ingen sätter nålarna så bra som Emma. Hon vet exakt var dom ska sitta för att ge bäst effekt. Redan efter 2-3 behandlingar kände jag en förbättring och blev mer stabil. Det var inte längre kroppen som bestämde utan mitt mentala tillstånd förbättrades avsevärt. Nu efter ca 10-12 behandlingar känner jag mig mer som mitt gamla jag innan jag fick förlossningsdepression, mer positiv och glädjen har kommit tillbaka igen. Jag kan varmt rekommendera Emma. "

Jeanette G. - 42 år

"Jag har haft ett så gott som livslångt problem med känslor av mer eller mindre stress oavsett vad jag företagit mig. Många gånger har jag varit på gränsen till vad man populärt säger ”gå in i väggen”, utmattningsdepression, dock utan att någon gång sjukskriva mig för detta. Jag trodde min stress-känslighet var obotbar eftersom jag kan spåra samma problematik hos såväl min mor som mormor. Nu efter behandling med akupunktur och örtmediciner hos Dr Emma Zhang är stressbenägenheten helt borta. Jag kan inte stressa längre och känner mig inte stressad. Min livskvalité har ökat med många hundra procent. Jag erfar idag en förhöjd känsla av närvaro i såväl nuet som i min egen kropp och känner mig på det hela taget gladare som person. Jag lever mitt vardagliga liv med en permanent känsla av inre lugn och paradoxalt nog tycker jag att jag blivit mer effektiv och får mer gjort jämfört med tidigare när den inre stressen jagade mig. Jag har upplevt akupunkturbehandling som avslappande och till och med längtat efter varje behandlingstillfälle, trots att man ibland helt kortvarigt känt av nålarna. Jag har den högsta respekt för Dr Emma Zhangs kunnighet som läkare. Hon är dessutom en mycket varm, trevlig och sympatisk människa. "

Helena F. - 59 år

"Utmattad och stressad i flera år. Har fått ett grundligt lugn som gjort att jag kan hantera stressen bättre. Mycket effektiv behandling. Väldigt duktig personal som verkligen bryr sig och som get mig mycket bra tips och råd utöver behandlingen. Kan varmt rekommendera Emma! "

Henrik N. - 30 år

"Stressrelaterade besvär (utmattning) samt sömnstörning under 4 år.
Innan jag började med behandlingen (akupunktur), kändes det som om jag hade vinter inombords. En märklig, obehaglig känsla av stillestånd, trötthet och svaghet. Snart efter behandlingsuppstart kändes en skillnad. Som om det började flöda/cirkulera bättre. Jag började succesivt känna mig starkare och mer energifylld. Sömnen förbättrades. Behandlingen, även dem gånger jag enbart fått akupunktur, har en kraftigt avslappnande effekt.
Dr Emma är en ljus, varm person och kunnig doktor. "

Karin M. - 30 år

"Under några år har jag sömnproblem. Sover dåligt, lätt att vakna. Dålig kvalitet på sömnen.
Behandlingen har hjälpt mig att sova bättre. Känns som att jag sover djupare nu. Allmänt piggare och gladare. Mindre stress.
Skulle definitivt rekommendera denna typ av behandling till person med liknande åkommor."

Joel N. - 24 år

"Jag är sjukskriven sen nästan två år tillbaka för att jag stressade sönder mig och dessutom pressat undan en massa ångest och depression i flera år. Jag äter just nu Mirtazapin och Voxra. Har tidigare gått på Sertralin, men det hjälpte mig inte. Började med Voxra för ett tag sedan och går på 300 mg, den hjälpte mig inte också.
Den senaste månaden har jag haft jobbigt. Jag känner mig gråtfärdig väldigt ofta, gråter många gången i veckan och livet kan plötsligt kännas hemskt och svart med många mörka tankar.
Jag känner innerst inne att jag inte tror att detta är svaret. Vill gärna prova om det finns något annat jag kan göra för att slippa må som jag gör. Jag har gjort en del framsteg det senaste och detta kan ju vara lite bakslag pga av det. Två steg fram och ett bak som man brukar säga.
Jag mådde mycket bra efter hos Dr. Emma med örtte och akupunktur behandling.
Jag började känna mig starkare och piggare och gladare, ingen depression och ångest alls. Jag kan varmt rekommendera att gå till Dr. Emma. Hjärtlig behandling som har gett mig ett nytt liv. Dr. Emma är otroligt duktig."

Caroline A. - 42 år

Barnlöshet

"Jag hade aldrig varit gravid. Jag fick olika behandling, men det var inte lyckat. IVF hade inte lyckats. jag kom till Jönköpings Kinaterapi 2011, jag har oregelbunden menstruation, menstruation var liten, färgen var ljus, trötthet, nervositet, frossa, ingen ägglossning. så Jönköpings Kinaterapi gav kinesisk behandlingar med örtte och akupunktur. Menstruation blev regelbunden, färg blev normal, ägglossning varje månad. Blev naturligt gravid i juli 2011, sen födde jag tvillingar. Tacksam."

Maria A. - 40 år

"Vi har försökt IVF-behandling 4 gånger, efter 4 misslyckade IVF, sen vi kom till Jönköpings Kinaterapi för att få hjälp.
13 behandlingar med akupunktur och örtte. Blev naturligt gravid 5 mars 2012, sen födde jag tvillingar flickor. Vi är så tacksamma."

Katarina M. - 38 år

"Jag har haft upprepade tidiga missfall under 2 år. Två cystor på ena äggstocken. Sen jag kom till Dr. Emma och fick 5 gånger behandlingar med akupunktur och örtte. Efter graviditet fortsatte jag gå en hos Dr. Emma för att embryot skulle växa bra. Jag födde en flicka 2012-05-18. Tacksam Dr. Emma."

Karin G. - 28 år

"Jag har försökt bli gravid under 3 år men lyckades inte. Jag kom till Emma och fick 10 gånger behandlingar med akupunktur och örtte. Sen 20 juni 2012 blev gravid på naturlig väg. Jag kan varmt rekommendera att gå till Emma."

Ulrika B. - 33 år

"Jag har haft två missfall tidigare. Efter jag hittade Dr. Emma, har jag fått 8 gånger behandlingar med akupunktur och örtte. 12 Sep 2012 blev jag gravid på naturlig väg och sen födde en pojke. Jag är tacksam."

Jennin T. - 36 år

"Jag har försökte bli gravid under 15 år men lyckades inte. Sen vi kom till Emma för att få hjälp. Efter 12 gånger behandlingar med akupunktur och örtte. Jag blev gravid på naturlig väg i 10 okt 2012 , Jag födde tvilling pojke och flicka. Vi är så Tacksam. Hon är en underbara läkare."

Elisabeth A. - 42 år

"Mitt första barn födde jag med kombination av akupunktur och örtmedicin. Jag födde en mycket frisk och stark flicka. Jag ville ha ett andra barn och började gå hos Emma igen. Jag har fått 10 gånger behandlingar med kombination av traditionell kinesisk akupunktur och örtte och mat recept. Sen blev jag naturligt gravid 8 nov 2012. Jag födde en pojke. Tacksam. Vi rekommenderar att gå till Jönköpings Kinaterapi."

Eva P. - 38 år

"Jag sökte behandling för jag har haft många missfall, inte haft problem att bli gravid men det har inte velat stanna kvar. Har ett barn sen innan som är fyra år i mars, och fått fyra missfall inom 1 1/2 år efter att han föddes.
Jag kom till Emma våren 2013 i maj och fick behandling genom akupunktur plus att jag skulle dricka en massa kinesiska örtte och vitaminer för att min kropp skulle komma i balans och för att min ägglossning skulle bli stark och ge många fina ägg. Jag gick 2-3 ggr i veckan med ett uppehåll pga semester. I början av juli så gjorde jag ett positivt graviditetstest. Jag har fortsatt gå hos Emma för att hålla kroppen i balans och inte riskera att få missfall igen. Nu i skrivande stund är jag i v 24 och beräknad förlossning är i mitten av mars.
Jag mår bra efter behandlingar och är otroligt tacksam att Emma har kunnat hjälpa mig. Är fantastisk behandling som hon ger och man blir helt lugn i kroppen. Kan varmt rekommendera att gå till Jönköpings kinaterapi."

Hanna K. - 35 år

"Jag har försökt och bli gravid med misslyckades. Dålig matsmältning och stress. Jag har fått 15 gånger behandlingar med akupunktur och örtte. Gravid den 24 Sep 2013. Vi är så tacksamma Emma."

Cecilia J. - 37 år

"Jag hade flera chokladcystor i äggstockarna och därmed var det nästan uteslutet att få barn. Stora mensblödningar och mensvärk.
Jag har fått 10 behandlingar med akupunktur och örtte hos Dr. Emma i Jönköpings Kinaterapi. Efter en tids behandling blev cystan under kontroll. 25 okt 2013 blev jag gravid på naturlig väg. Ska födda 2014. Jag är så tacksam Emma. Hon är en ängel."

Elsa K. - 26 år

"Jag hade svårt att bli gravid i 5 år. Jag har även allergi, huvudvärk. Jag fick akupunktur och örtte behandlingar hos Jönköpings Kinaterapi. Jag blev gravid under behandlingsperioden på naturlig väg. Den 15 nov 2013. Emma är en erfarenhet läkare och fantastisk personlighet."

Therese S. - 35 år

"Jag har livmodersjukdomen Endometrios. Jag har behandlats med hormoner sedan jag var 15 år, opererats för ett år sedan och ätit 9 st smärtstillande tabletter om dagen i många månader. Mina symtom har varit kronisk smärta i bukhåla och ländrygg, bortfallsmenstruation, trötthet, depression, djupa samlagssmärtor, blod i avföring, missfärgade flytningar, extrem smärta i äggstockar/livmoder, kräkningar, yrsel mm. Jag hade inte haft en riktig mens på över ett år och min ägglossning ville aldrig komma igång.
Jag träffade fantastiska Emma för att få hjälp men min kroniska smärta och hjälp att kunna bli gravid. Emma kunde redan efter en gång se att jag hade en obalans i kroppen. Jag behandlades med örtte och akupunktur två gånger i veckan i 5 veckor. Efter 1 vecka fick jag min mens, efter 3 veckor ägglossning och efter 4 veckor visade stickan positivt och jag var gravid! Idag är jag i vecka 16 (beräknad 6 nov), både jag och bebisen mår bra och jag har inte haft ont på flera månader!
Ett stort tack till Emma som la så mycket energi, kunskap och vilja på att hjälpa mig. Jag kommer att vara evigt tacksam! Rekommenderar verkligen henne och denna form av behandling!"

Emilia N. - 24 år

"Jag har haft 4 gånger missfall i 2 år. Efter det fick jag svårt att bli gravid igen. Jag har fått 15 gånger behandlingar med akupunktur och kinesiska örtteer. Jag blev gravid den 11 mars 2014. Fantastisk behandling! Tacksam att Emma har kunnat hjälpa mig. Jag kan varmt rekommendera att gå till Jönköpings Kinaterapi."

Sara O. - 34 år

"Vi är ett par som har varit ofrivilligt barnlösa i nästan 5 års tid. Med mycket sorg och förhoppningar kontaktade vi sjukvården och vi skickades till Linköping för att genomgå IVF. Väl där såg man att Johan hade något långsamma spermier och de orkade inte ta sig fram till äggen själva varav ICSI genomfördes. Efter två försök med smärta, hormoner och grusade förhoppningar ville Sara att vi skulle se på vad alternativvården hade att säga om barnlöshet. Ganska snabbt snubblade vi över Emma och akupunktur och vi bokade in en tid där för att höra hennes åsikt. Johan som är en riktig skeptiker gick motvilligt med. En behandlingsplan med örtte och akupunktur påbörjades. Johan gick ca 2 ggr/v för att höja balansen i kroppen och förbättra sina spermierna kvalitet och snabbhet. Trots skeptism och smärta uthärdade han och lovade Sara att ge det en chans. Skulle detta inte heller fungerade hade vi beslutat oss för att använda oss av en spermadonator och insemineras istället. Efter ca 25 behandlingar och 2 månader hände det dock! Vi blev gravida! Idag är vi i v 12 och ser fram emot att få träffa vår efterlängtade bebis senare i år.

Tack Emma för din hjälp mot vårt mål att bli föräldrar.
Kram Sara och Johan"

Sara och Johan - 30 och 35 år

"Jag har gjort 2 inseminationer och en IVF-behandling som båda misslyckats. Innan hade vi försökt att få barn i 4 år. Har inte hittat något fel på någon av oss, jag har normal ägglossning och min man har fungerande spermier. Sen jag kom till Emma fick behandling genom akupunktur och örtte. Jag blev gravid under behandlingsperioden på naturlig väg i juli. Jag är tacksam att Emma har kunnat hjälpa mig. Hon är en fantastisk människa och erfaren doktor. Vi kommer att vara evigt tacksamma!"

Marie H. - 34 år

"Jag försökte att bli gravid under 5 år och hade 4 gånger missfall. Jag hade oregelbunden men, mycket blödningar under mensen, migrän och trötthet.
Sen hittade jag Dr. Emma med akupunktur och örtte behandlingen. Jag mår mycket bättre efter behandlingen. Menstruation blev normal och jag hade ingen migrän längre. Mycket piggare.
Idag är jag gravid i vecka 8. Tack Emma för all din hjälp! "

Jenny A. - 36 år

"Jag hade problem med att blir gravid. Många försök utan att lyckas. Svårt att somna/sova.
Efter behandlingen har jag blivit lugn, kan slappna av, stressar mindre, sover bättre och somnar oftast lättare. Nu är jag gravid. Tacksam att Emma har kunnat hjälpa mig! "

Anna S. - 33 år

"Jag och min man hade varit ofrivilligt barnlösa i nästan tre år, till stor del beroende på den endometrios som jag efter utredning visade mig lida av. Vi hade under ett års tid gjort fyra ivf-behandlingar, alla med negativt resultat. Samtidigt som jag gick ner lite i arbetstid för att kunna stressa av bestämde jag mig också för att prova akupunktur. Jag gick hos dr Emma, både på akupunktur och örtte. Jag kände bara efter några gångers behandling effekt, både i en ökad avslappning samt att endometrios-symtomen minskade. Vi gjorde i samband med behandlingen sedan ett nytt frysförsök. Lyckan var stor när jag efter några veckor äntligen testade positivt på graviditetstestet. Jag rekommenderar verkligen akupunktur som hjälp för ivf och dr Emma var trygg och duktig. Tack för all hjälp! ❤️ "

Johanna F. - 34 år

Tinnitus

"Sedan januari 2009 har jag svår tinnitus och ljudöverkänslighet, som i sin tur orsakade depression och ångest.
Jag mår mycket bättre. Tinnitus är mycket lägre och ljudöverkänsligheten har minskat avsevärt. Depression är nästan borta och även ångesten.
Emma är en fantastisk duktig läkare och en underbar människa! Hennes behandlingar har gett mig mitt liv tillbaka. När jag började gå hos henne i juni 2012 var jag en människospillra. Nu mår jag bättre än på många år och orkar t.o.m. jobba några timmar per dag, vilket hade varit en omöjlighet för ett par år sedan.
Jag tackar Emma av hela mitt hjärta och rekommenderar henne varmt! "

Katarina A. - 45 år

"Under 2014 har jag gått hos Dr Emma Zhang cirka 15 gånger, akupunktur, för att bota min tinnitus och karpaltunnelsyndrom. Läkarvården i Jönköping har kunnat konstatera/diagnosticera mina besvär (tinnitus med överkänslighet för ljud, och ett tryck/lock i örat som har medfört nedsatt hörsel) och karpaltunnelsyndrom (en hand som somnar vid enformiga handställningar – typ prata i mobil, cykla m.m.), men inte kunnat bota dessa sjukdomar. Efter ett halvår med Emma är jag frisk/symtomfri i händerna, och öronen har inga besvär. Tinnitus blir jag aldrig av med men tack vare Emmas behandling märker jag inte av den!! "

Lasse Bohlin - 56 år

Rynkor

"Jag har haft stora problem med rynkor och andra ålderstecken, men jag ville gärna ha ett minilyft, utan fillers och botox. Jag föredrar naturliga behandlingar. Mer spänst och fräschör stod överst på önskelistan, så jag ville prova kosmetisk akupunktur behandling.
Sen jag hittade duktig Dr. Emma. Hon som är akupunktör och utbildad inom kinesisk medicin i 7 år i medicin skola i Kina. Hon har jobbat med kinesisk medicin, örtteer, akupunktur och kosmetisk akupunktur i 10 år.
Behandlingen började med att Dr. Emma tog min puls och tittade på min tunga för att hitta inre obalanser. Jag hade lite problem med mage och mjälte, vilket kan ge ”häng” i ansiktet, förklarar Dr. Emma.
Nålarna placeras främst i ansiktet, men även på händer och fötter. Nålarna sätter fart på cirkulationen och på kollagenet (hudens byggstenar). Akupunkturen syftar till att åka cirkulationen av blod till ansiktet.
Efter Dr. Emmas kosmetiska akupunktur och örtte samt ansiktsmask behandlingen får jag mer spänst och lyster i ansiktet. Man kan se 5 till 10 år yngre ut efter en kur. Efter 6 gånger var jag fast. Jag längtade till nästa gång! Jag mådde så bra i hela kroppen efteråt. Det jag ser tydligast är att huden har fått mer spänst. Plufsigheten under ögonen är borta och mina ögon är klarare. Det är bäst resultat som jag har fått från någonstans. Jag är tacksam Dr. Emma av hela mitt hjärta och rekommenderar att gå till Dr. Emma varmt!"

Elsa L. - 45 år

Klimakteriet

"Jag fick mina första kraftiga vallningar för 5 år sedan. Jag upplevde att det var besvärligt med svettningarna som dök upp i tid och otid. Kraftiga värmevallningar störde både nattsömnen och arbetsron.
Svettningarna var helt oberäkneliga. Mest besvärligt var det på jobbet. Ha ett viktigt samtal, då vill man ju inte svettas så att det rinner längst ryggen och i pannan. Vallningarna väckte mig varje dag under natten antingen för att jag var genomsvettig.
Efter att ha testat akupunktur och örtte behandling hos Dr. Emma, det är bästa effekt som jag har fått från någonstans. Jag mår mycket bättre efter hos Dr. Emmas behandling. Vallningarna har försvunnit helt. Förutom att jag slipper besvärliga situationer på jobbet sover jag hela nätterna igen. Det är skönt att slippa vallningarna! Numera svettas jag bara när jag dansar bugg, men då är det ju självvalt. Jag är otroligt tacksam att Dr. Emma har kunnat hjälpa mig. Jag kan varmt rekommendera att gå till Dr. Emma."

Monica J. - 53 år

Astma

"Jag har haft astma under hela mitt liv. Det har gjort att jag har svårt att andas och hostar mycket. Senaste halvåret har det varit mycket värre.
Jag mår mycket bättre efter behandlingen och jag tycker om att gå på behandlingarna. Tack Emma! Jag kan varmt rekommendera att går till Jönköpings Kinaterapi. "

Marcus N. - 21 år

IBS, PMS

"Jag har problem med min mage. Ont och lös i magen. Oregelbunden mens. Jag har haft mens problem under ca 1,5 år och med magen under 5 år.
Jag mår mycket bättre efter 5-6 behandlingar. Min mens är nu regelbunden och magen är stabil. Tack Emma! Jag kan varmt rekommendera att gå till Jönköpings Kinaterapi. "

Sofie S. - 17 år

"Jag har problem med menstruationen. Jag har inte haft någon mens sedan snart 3 år. Innan detta uteblev mensen också i en till två månader. Jag har gått upp en del i vikt de senaste åren och nu har jag gått upp fyra kilo på fyra månader.
Jag väger nu 85,5 kilo. Med hjälp av Emma’s behandling så har min mens kommit i gång igen och jag har gått ner i vikt. Jag väger normalt nu. Jag är otroligt tacksam att Emma har kunnat hjälpa mig. Kan varmt rekommendera att gå till Emma. "

Carin P. - 22 år

"Jag har haft problem med lös mage i över 10 år. Kom till Dr. Emma för akupunktur och örtte behandling. Har problem med värk i ryggen och har svårt att gå. Efter behandlingen hos Dr. Emma gick jag som normal, nästan helt värkfri och magen fungerar mycket bättre nu. Inte alls löst som innan. Jag fick stor hjälp från Dr. Emma. Jag kan varmt rekommendera att gå till Dr. Emma. Hjärtlig behandling som har gett mig ett nytt liv. Tacksam Dr. Emma."

Britta P. - 60 år

"Jag har opererats flera gånger i magen, av olika anledningar och utvecklat svåra sammanväxningar i underlivet. Periodvis har jag spänningar i underlivet, växlande tarmproblem, men värst av allt ett tryck på urinblåsan med uttalade trängningar. Även utstrålande smärtor mot ryggen. Stress och inre spänning förvärrar symtomen.
Jag går under de sämre perioderna till Emma, och akupunkturen gör mig otroligt avslappnad. Redan efter några behandlingar känner jag mindre buksmärtor och trycket på blåsan blir mindre. Mest effekt har de nålar som hon sätter på magen eller ryggen. Hon träffar akupunkturpunkterna exakt. Nu kan vi glesa ut behandlingarna för att hålla balansen i kroppen, så att de sämre perioderna förhoppningsvis uteblir. Emma är mitt räddningsankare, tack så mycket!!"

Cornelia L. - 45 år

Allergi

"Jag kom till Emma med en hopplös rygg. Har en liten skolios och dessutom ett yrke som frestar på ryggen väldigt mycket. Var också mycket spänd i nacken. När jag kom för första behandlingen hade jag mycket ont men redan efter en behandling kändes min nacke mjuk, ryggen tog lite längre tid. Jag tror att det var efter 6:e gången som det släppte och jag blev helt smärtfri.
Jag hade också nötallergi o även allergi mot vissa frukter såsom kivi o persika. Jag har nu ätit både valnöt och hasselnöt samt kivi utan att få några reaktioner. Började smaka redan efter 3-4 behandlingar och testar olika nötter lite då och då. Nu är det en befrielse att inte behöva vara rädd för att av misstag få i mig något som kan orsaka allergi.
Mitt allmäntillstånd är i många avseenden bättre. Min mage är inte orolig som tidigare, min kroppstemperatur är jämnare och jag sover bättre, är helt enkelt mycket piggare.
Jag har också ett känsligt tandkött och var nära att förlora en tand p.g.a. en inflammation men den kunde hävas och tanden är fortfarande kvar.
Mina ryggproblem har jag haft de senaste 10 åren och allergin har jag haft i 30 år att slippa detta är fantastiskt. Att kunna gå ut och skotta snö utan att ens bli trött i ryggen är underbart, en ny upplevelse.
Behandlingarna är mycket sköna, jag längtar dit varje gång och vid flera tillfällen har jag somnat med fullt av nålar på kroppen så jag upplever det som mycket avkopplande.
Dessutom möts jag alltid av värme och vänlighet och en stor dos humor. Det är lätt att skratta tillsammans med Emma.
Jag känner mig trygg på kliniken och kan verkligen rekommendera alla att gå dit."

Maud L. - 61 år

"Mycket svåra allergier, främst mot gräs- och björkpollen under 30 år. Inget av länssjukhusets försök med olika behandlingar hade någon önskvärd effekt. Är piggare och har för första gången på flera årtionden kunnat vistas utomhus utan en massa mediciner. Emma är en verklig räddare i nöden, med sitt gedigna kunnande och goda bemötande. Älskar främst akupunkturen! "

Mi B. - 45 år

"Ända sedan jag var typ 5 år har jag varit allergisk mot pollen, pälsdjur, vissa mer än andra. Hund, kanin och ko har alltid gått bra, medan katt marsvin och häst inte fungerat alls. Jag kan reagera mot vissa hundar också, främst hundar med väldigt kort och hård päls typ boxer och dobermann, men bara lite grann.
På jobbet berättade en arbetskompis att hennes son blivit frisk från pollenallergi då han gått till Dr. Emma med akupunktur och örtte behandling. Efter behandling fick son sluta med medicinerna och har klarat sig utan sedan dess. Jag bestämde mig för att prova. Funkar det så är det fantastiskt.
Sen gick jag till Dr. Emma. Dr. Emma trodde nog att allergin skulle gå att bota även om jag haft den nästan hela mitt liv. I början gick jag 2 gånger i veckan för behandlingar. Efter ca 1 månad behandling fick jag order om att testa katt och häst under helgen. I lördags besökte jag först Marie som har två katter i liten lägenhet, fikade där någon timme och avslutade med att klappa en av katterna och hålla den i famnen. Kände ingenting.
Det här är HELT OTROLIGT! Men det är ett faktum, det har fungerat. Tacksam att Dr. Emma har kunnat hjälpa mig. Jag rekommenderar alla som har allergi Dr. Emmas akupunktur. "

Carina L. - 45 år

Nacke-, axel och ryggbesvär

"Jag har haft ont i ländryggen, nacke och axlar och även huvudvärk i över ett år.
Efter behandlingar hos Emma mår jag mycket bättre. Nu orkar jag stå och jobba i köket utan att jag tycker att jag ska gå av i ryggen. Ingen huvudvärk heller. Behandlingen har varit jättebra. Jag märkte skillnad direkt. Tack!"

Britt G. - 70 år

"Jag har varit orörlig i axeln under ett par månader.
Redan efter 4 behandlingar mår jag mycket bättre. Tack. Jag kan varmt rekommendera att gå till Jönköpings Kinaterapi!"

Jörgen B. - 49 år

"Jag har haft ont i ryggen och nacken under ett par år.
Jag har blivit mycket bättre, mer rörlig, mer energi, inte så mycket ont i huvudet längre. Det har varit mycket trevligt att komma hit. Emma har gjort ett mycket bra jobb. Jag kommer att rekommendera andra att gå hit. Tack."

Claes G. - 45 år

"Jag hade tilltagande smärtor i axeln under ca 1,5års tid. Strålande smärtor vid lyft och/eller belastning av axeln samt även smärtor nattetid. Efterhand spred sig problemen även till armbågen och handleden.
Troligen var skadan orsakad till följd av för hård styrketräning/överansträngning i kombination med stress.
En ortoped konstaterade rotatorkuff-ruptur och jag behandlades under några månader med både medicin (anti-inflammatoriskt) och kortisonspruta i axeln.
Besvären kvarstod dock (i princip oförändrade) efter denna behandling och då sökte jag hjälp hos Emma.
Emma lokaliserade smärtcentrum för mina besvär i nacken snarare än i axeln och jag behandlades ca 12-14ggr under ca 3,5 månader.
Jag fick akupunktur samt dricka ört-te under behandlingsperioden.
Efter sista behandlingen var symptomen på mina smärtor helt borta.
Emma är en mycket skicklig läkare och jag rekommenderar henne gärna till alla som jag känner."

Staffan L. - 43 år

"Jag har haft svåra vallningar, sömnproblem och ont i armar och axlar under flera år. Jag mår mycket bättre sedan jag började behandlingen hos Emma. Inga vallningar, sover bättre och är bättre i armar och axlar. Väldigt trevligt bemötande. Emma ger hopp och inger förtroende."

Helena W. - 49 år

"Ont i nacke, stel, ont i muskelfäste, ont i vänster axel och lite stressad under senaste 8 månader. Nu mår jag mycket bättre, har ingen smärta i nacke och fått tillbaka rörligheten i min vänstra axel. Blivit mindre stressad och mer avslappnad. Jag har också fått mer energiflöde i min kropp. Jag tycker att behandlingarna har fungerat bra och att Emma är duktig."

Jimmy P. - 32 år

"Jag är en helt frisk tjej som är 24 år. För ca två år sedan började jag träna volleyboll efter några års uppehåll. Den påfrestningen för axlar och nacke som det blev gjorde att jag ett år senare började få ont i axlar och nacke. Detta i kombination med att jag jobbar som sjuksköterska inom slutenvården som också innebär en del påfrestningar och inte minst stress. Jag gick då en del på vanlig massage och höll smärtan i schack. En träning för några månader sedan slog jag en smash men missade en del av bollen och det gjorde att jag knappt kunde röra min axel. Jag gick då till sjukgymnast och fick övningar som skulle stärka upp muskulaturen och det blev ganska bra tills jag började träna volleyboll igen. Smärtan i axeln hade gjort att jag automatiskt anpassade min kropp till andra rörelser som innebar att jag blev ännu stelare i min nacke och mina axlar. Jag som alltid sovit på mage fick svårt att sova i någon annan ställning än rygg och jag fick svårt att sitta ner längre perioder. Smärtan kom oftare och jag började få ilningar upp i öronen. Jag tog ofta tigerbalsam och använde vetekudde för att lindra smärtan på kvällarna tillfälligt. Min tränare trodde inte att vanlig massage och sjukgymnastik skulle hjälpa mig då problemet längre inte bara var i axeln. Hon tipsade mig om Jönköpings kinaterapi. Jag som själv jobbar som sjuksköterska var lite skeptisk men kände att jag inte hade något att förlora att testa.
Till en början tänkte jag att jag bara skulle behöva gå på behandling någon enstaka gång men min läkare förklarade att det inte bara är mina axlar och nacke som behöver behandlas utan att det blivit en obalans i hela kroppen. Vi kom fram till att börja med 10 behandlingar. Jag trodde att nålarna skulle sättas bara på min axel, men jag har fått nålar på flera delar av kroppen. Min kropp reagerade mycket fort och starkt på behandlingen i början. Min läkare berättade för mig att det beror på att jag sökt tidigt och att jag är ung. I början kände jag att smärtan först blev värre, jag fick ont i nacken när jag var ute och gick och till en början kunde jag inte träna volleyboll fullt utan fick avstå vissa övningar. Men efter några behandlingar vände det och jag känner mig mycket mjukare i axlar/nacke och känner att jag fått mer energi. Just nu är jag i slutet av min behandling och kör nu volleyboll fullt utan att det gör ont. Jag har nu spelat flera matcher där jag efter matchen kommit på att jag inte ägnat en tanke åt att det inte känts någonting i axlarna. Jag är numera noga med att värma upp innan och stretcha efteråt då jag vet att min kropp är extra känslig eftersom jag varit skadad så nyligen. Jag har inga problem med min sovställning längre och kan sitta och stå längre perioder utan att få ont. Jag kan varmt rekommendera Jönköpings Kinaterapi. De har skräddarsytt en behandling som passat mig utifrån mina symtom och utifrån biverkningar/resultat av behandlingarna. De är flexibla och har ett mycket gott bemötande. Nu ser jag fram emot att kunna fortsätta jobba och spela volleyboll utan smärta. Skulle smärtan komma tillbaka så vet jag nu att ju tidigare jag söker desto snabbare blir jag bättre igen. Tack!"

Pernilla P. - 24 år

Reumatism

"Jag har haft ledvärk samt uppsvullna leder från och till i några år.
Jag fick ett presentkort till Emmas klinik av mina barn. Jag valde en 10ggr behandling och nu efter 6ggr har all ledvärk försvunnit och jag har inga svullna leder längre. Jag kan vara aktiv igen, ut och gå och röra på mig som vanligt tack vare akupunktur. Tacksam att Emma har kunnat hjälpa mig."

Karin G. - 60 år

"Jag är fyllda 49 år och har diabetes typ 1 sedan 12 års ålder. I september 2011 fick jag även diagnosen RA. Det började med att en fläck i höger framfot började värka sommaren 2010. Jag trodde att det var pga. att jag inte använt mina ortopediska skoinlägg, utan gått i flipflop sandaler under sommaren. Under hösten tilltog dock smärtan och spred sig även till tårna i båda fötterna. I slutet av året då jag knappt kunde gå var det en tå som svullnade upp och min diabetesläkare satte in penicillin, då det var tydligt att det var någon slags inflammation.
I början av detta år så började vänster lillfingerled att värka och sedan spred det sig i ett par fingrar till i vänster handen. Höger handled drabbades senare under våren. I februari månad kontaktade jag min diabetesläkare för att berätta att jag hade ont i flera leder och fick då ta reumatiska prover. Anti-CCP låg skyhögt men övriga prover var normala; som Hb, sänka, blodkroppar. Remiss skrevs till Reumatologmottagningen.
I juni månad var jag på nybesök på Reumatologmottagningen, fick träffa arbetsterapeut, sjukgymnast och läkare. Det visade sig att jag endast hade hälften av styrkan kvar i mina händer och inflammation i fötter och händer. Det var dock för tidigt att sätta diagnos RA, behövde göra en röntgen först, men mycket tydde på RA. Röntgen visade dock inga förändringar så jag fortsatte fram till september månad att äta antiinflammatorisk medicin samt Alvedon. Jag kunde knappt gå och hade till slut sådan värk att det var svårt att klämma ut kaviar ur tuben, ta bort plasten runt en tampong, ta ner mjölkpaket ur kylskåpet med en hand var inte att tänka på…
Jag visste att jag skulle få komma på återbesök först i november men jag ringde till Reumatologmottagningen och bad att få en tid tidigare - hade ju så ont! Fick min diagnos i början av september detta år och det sattes in på celldämpande medicin. Tyvärr tålde jag den inte utan fick febertoppar, brännande utslag och svullna lymfkörtlar och kraftigt sänkta vita blodkroppar. Mycket har tydligen hänt vad gäller kunskap om RA, mediciner osv. Visst kommer tårarna och då jag är trött och inget fungerar, jag tappar saker mm, då vrålar jag.
Sen har jag tur att jag gick till Emma med akupunktur och örtte behandling. Jag mår mycket bättre efter behandlingen hos Dr. Emma. Smärta har försvunnit helt. Hjärtlig behandling som har gett mig ett nytt liv. Tacksam Dr. Emma!"

Isabella B. - 49 år

"Jag fick min diagnos RA (Reumatoid Artrit = ledgångsreumatism) 2008. Jag hade då haft värk i fötterna ganska länge men inte tänkt så mycket på det. Värken ökade till bägge handlederna, armbågar, axlar, knän. Jag är inte särskilt smärtkänslig men till slut fick jag erkänna att jag hade hemskt ont.
Då jag fick diagnosen kom tankar som var hemska. Min mamma och även morfar hade RA och nu såg jag mitt nya Iivsuppdrag. Sorg och elände - igen! Min erfarenhet av RA som min mamma hade - var att det aldrig gick att göra saker - värk och orörlighet var hela tiden ett hinder för hela familjen. Mor gick bort i småcellig lungcancer 63 år gammal. Morfar blev opererad i lederna många gånger. Jag tyckte att framtiden såg nattsvart ut.
Reumatologen som satte RA-diagnosen sa att det sista du gör är att börja med mediciner. Så jag kämpade på, började med mediciner, fick injektioner och lämnade prover. Det som varit svårt, och är svårt även idag, är att hålla en medicinering som följer min smärtkurva och att jag kämpar med tröttheten. Under de vintrar som varit med mycket kyla och snö har jag stundtals knappt kunna gå i en trappa. Jag har efterfrågat bassängträning, sjukgymnastik, dietist men får inget gensvar i form av remiss från reumatologen. Det hjälper inte med mediciner från sjukvården, det blir bara värre och värre.
Sedan jag började hos Dr. Emma med akupunktur och örtte behandling. Jag mår mycket bättre efter behandlingen hos Emma. Jag är helt fri från min ledgångsreumatism värk. Det var det bästa resultatet som jag har fått. Hjärtlig! Jag är otroligt tacksam att Emma har kunnat hjälpa mig. Jag kan varmt rekommendera att gå till Dr. Emma."

Carina A. - 54 år

Eksem, akne

Före behandlingen"Jag har haft eksem sedan spädbarnstiden, alltså mer eller mindre under hela mitt liv. Under perioder av mitt liv har eksemet omfattat en större del av huden än de friskare, eksemfria ytorna. Läkardiagnosen är atopisk dermatit. Detta innebär inte bara eksem utan även extremt torr hud. Jag har tidigare aldrig kunnat duscha utan att smörja in hela kroppen med hudlotion efter duschen. Händerna, som varit mest eksemdrabbade, har jag dagligen regelbundet fått smörja med mjukgörande salva. När jag kom till Dr Emma Zhang i slutet av mars hade jag mest problem med eksem på händerna samt runt munnen. Jag har haft, av och till, kontakt med sjukvården under hela mitt liv men aldrig blivit hjälpt med mitt eksem mer än om möjligt tillfälligt. Sedan jag började min behandling med akupunktur och flera örtmediciner har huden förbättrats på ett fantastiskt sätt. Mitt handeksem är så gott som borta. Ibland när jag varit för mycket i vatten, som jag inte tål, blir det värre men skillnaden mot tidigare är att huden läks ihop otroligt mycket snabbare. Efter behandlingenMitt eksem runt munnen med tidigare djupa och fula mungipssprickor är helt borta. Hela huden på kroppen har fått en ny mjukhet och textur som gör att jag till och med kan duscha utan att efteråt behöva smörja in mig. Det har känts som om min kropp längtat efter behandlingarna, som om den visste vad den behövde. Ibland har det för en ytterst kort millisekund gjort lite ont när Emma vridit om en akupunkturnål men varje behandlingstillfälle har varit behagligt avslappande och efteråt har jag antingen känt mig lite trött eller bara behagligt lugn. Jag känner tillit till Emma på grund av hennes professionalitet, kunnighet och varma personlighet. Jag uppfattar henne som en mycket duktig läkare."

Helena F. - 59 år

"Jag har besvärats av finnar i över 20år. Mest på pannan och kinderna. Till slut besökte jag läkaren som misstänkte att jag hade rosacea, eftersom jag också hade börjat bli röd i ansiktet. Jag fick en långtidsbehandling med antibiotika och rodnaden minskade lite, men hyn var ändå dålig, så jag gav upp. Jag fick aldrig en riktig diagnos. Under årens lopp har jag försökt ta reda på vad det är som orsakat mina finnar och knottror. Nu har jag kommit en bit på vägen. Jag är tvungen att undvika fet mat, vin, ost och choklad. Om jag äter det poppar det upp finnar efter någon dag.
Sen fick jag tips av min väninna att komma till Dr. Emma och det var det bästa tipset jag någonsin fick. Jag har fått behandlingar med akupunktur och örtte hos Dr. Emma. Min acne har helt försvunnit. Helt otroligt! Det är inte bara jag som märker skillnad, utan andra min vänner har även tyckt hur fin i hyn jag är.
Jag är otroligt nöjd och otroligt tacksam att Dr. Emma har kunnat hjälpa mig! "

Marie H. - 39 år

Hypertyreos

"Jag kontaktade Jönköpings Kinaterapi när jag hade fått diagnosen hypertyreos, dvs. en överproduktion av sköldkörtelhormonerna.
Enligt läkaren skulle behandlingen bestå av att ta medicin som minskar produktionen av sköldkörtelhormoner. Medicinen är dock i slutändan ett cellgift och det kändes sådär lockande att utsätta min kropp för detta. Dessutom saknar behandlingen synen på kroppen i sin helhet. Det behandlas symptomet men orsaken tas ofta inte någon hänsyn till.
Här jobbar Jönköpings Kinaterapi på helt annat sätt. Emma tittar på helheten och får kroppen att hitta balansen igen.
Efter många månader med enorm trötthet, sömnlöshet, humörsvängningar men också mentala besvär som extrem orolighet och onda tankar, som inte gick att kontrollera, mådde jag redan efter bara några behandlingar med akupunktur mycket bättre. Jag orkade mycket mer och energin kom snabbt tillbaka. Jag kombinerar Emmas behandling med Yin-Yoga och idag känner jag mig nästan helt återställd. Tack Emma!"

Madeleine S. - 39 år

Candida

"För 5 år sedan har jag fått Candida. Jag blir extremt trött, har klåda i underlivet, gaser, uppsvälldhet, buksmärtor, njurinfektioner, urinvägsinfektioner, stickande/domnande känslor, extrema humörsvängningar, nervöst beteende. Jag har försökt med antibiotika och det har gett mig upphov till mycket aggressiva svampsorter som kan bli svåra att bli av med.
Jag har provat att hålla en strikt diet och nästan svält mig i månader och sedan när jag börjat äta normalt igen kom Candidian tillbaka starkare än innan. Jag blir så oerhört trött och ingen förstår hur dåligt jag mår. Jag förstår inte ens själv vad som är fel, vilket gör att jag till slut börjar funder på om det inte sitter i huvudet på en. Tack och lov så hittade jag Dr. Emma. Hos Dr. Emma fick jag akupunktur och örtte behandling. Behandlingen kan hjälpa min kropp att tillföra näring som jag behöver för avgiftning. Det är viktigt att bli av med alla toxiner som Candida släpper ut i blodomloppet. Jag känner skillnaden när Candidatoxinerna försvinner ur systemet. Min mage blir lugn, utan gaser och uppsvälldhet och värk försvinner från kroppen. Det är en härlig känsla när symptomen börjar försvinna efter Dr. Emmas behandling. Jag mår mycket bättre efter behandlingen. Det är det mest effektiva jag någonsin fått. Hjärtlig behandling som har gett mig ett nytt liv. Tacksam Dr. Emma!"

Ingrid L. - 55 år

Psoriasis

Efter behandligen."Jag har haft psoriasis under ca 3 år och värk i händer under ca 6 månader.
Efter behandlingen som bestod av Tuina, akupunktur och örtte är värken i händerna borta.
Psoriasisen är nästan borta (jämför bilderna på mina armbågar) och jag har inte behövt använda någon kortisonsalva de senaste 10 Före behandlingen.månaderna.
Behandlingen och att jag har, efter rekommendation från Emma, lagt om min kost har hjälpt mycket. Man möts alltid av ett glatt leende när man kommer till kliniken. Emmas professionalism och kunskap gör att man känner sig trygg i behandlingen. Rekommenderas! "

Anders H. - 46 år

Lymfödem

"Jag sökte hjälp hos Emma för svullna ben och fötter som visar sig vara lymfödem.
Har gått hos Emma 20 ggr. Jag fick akupunktur och koppning. Märkte redan efter 3 4 behandlingar hur benen och fötterna blev smalare. Gick regelbundet ca 2 ggr i veckan mot slutet en ggr i veckan. Har haft mina besvär i ca 30 år. Av läkare får jag rekommendation att använda stödstrumpor och sitta med benen högt. Nu vet jag vad jag ska gå när besvären kommer tillbaka. Kan varmt rekommendera Emma. "

Ulla K. - 67 år

Viktminskning

"Jag har aldrig haft några problem förr med att gå ner i vikt. Oftast bytte jag bara vanor och åt hälsosammare så gick jag automatiskt ner i vikt. Sen fick jag barn, efter det har jag gått ner några kilo, kanske 4 eller så (hon är 2 år). Jag är 35 år 170 lång och väger nu 85 kilo, men där tar det stopp. Jag motionerar mer än någonsin just nu då jag är aktiv i mitt jobb och jag äter måltidsersättningar och de måltider jag äter försöker jag hålla i små portioner med nyttigt innehåll, men inget hjälper. Faktum är att det verkar som att desto mer jag anstränger mig desto mindre går jag ner i vikt. Mycket sitter just på magen. Detta är sedan jag fick barn och gick upp i vikt utan att kunna gå ner. Detta har påverkat mig extremt i hela min tillvaro. Jag ville ha hjälp, men visste inte var jag skulle vända mig. Hjälplös!
En vän rekommenderade mig till att besöka Dr. Emma. Jag fick akupunktur och kinesisk örtte behandling och det var det bästa tipset jag någonsin fått. Jag har gått ner 20 kilo. Jag fick stor hjälp från Dr. Emma. Hon är en erfaren kinesisk läkare och har fantastisk personlighet. Jag kan varmt rekommendera att gå till Dr. Emma. "

Marianne N. - 35 år

"Jag är 168cm lång och väger 80kg. Jag behöver gå ner 20 kilo för att hamna inom normalt BMI. Känns något fel måste jag göra, då jag oftast inte lyckas gå ner mer än något kilo. Sen går jag upp igen. Jag har haft försök att träna mycket och jag har försökt att inte äta hur mycket som helst. Jag är väldigt hungrig och kämpar konstant med hungerkänslor och sötsug. Ändå har jag inte gått ner i vikt.
Sen jag började hos Dr. Emma med akupunktur och örtte behandling, så har jag gått ner 25 kilo. Det var bästa resultatet som jag har fått. Hjärtlig! Jag är otroligt tacksam att Emma har kunnat hjälpa mig. Emmas behandling är toppen!!! "

Maria L. - 29 år

"Tog bort min ”muffinsmidjan” med hjälp av akupunktur!! Efter många misslyckade försök att bli av med min muffinsmidja tog jag hjälp av akupunktur. Inte trodde jag att man kunde bestämma var kilona ska bort men nu vet jag bättre! Många påstår att midjemåttet ökar med åldern för oss kvinnor och att vi måste acceptera att vi blir äldre. Jag är 65 år och har kämpat med min midja i åtminstone 5-6 år.
Nu har min midja minskat med ca 10 % från 90 cm till 80 cm. Byxstorleken har gått från 42 till 40 utan att sitta åt i midjan, helt underbart! Vikten har minskat med ca 5kg utan att jag ansträngt mig.  Förutom vikt och midja använder jag akupunktur som en må bra faktor. Jag är gladare, mer fokuserad, har mer energi och bättre sömn, bättre kan det inte bli! "

Monica H. - 65 år

Huvudvärk, migrän, yrsel

"Jag har haft spänningar i nacke och axlar och dessutom känt mig yrsel sedan sommaren 2013.
Yrseln gav med sig ganska omgående efter det att jag inlett behandlingen.
När spänningen i nacken mjukades upp så släppte också yrseln, eftersom det hörde ihop. Jag kan varmt rekommendera Jönköpings Kinaterapi på grund av deras kunniga och trevliga bemötande."

Maria G. - 48 år

"Jag har stark huvudvärk varje dag och extrem stickande, bultande smärta vi högra ögonbrynet, vid samma tidpunkt. Ibland vara upp till 8 timmar. Jag mår bättre bara efter 5 gånger behandlingar. Jag har fått akupunktur och örtte. Efter 10 gånger behandlingar mina huvudvärk problem är helt borta. Tack så jättemycket Emma. Kan varmt rekommendera att gå till Jönköpings Kinaterapi."

Annika L. - 38 år

"Jag har yrsel och trötthet över 3 år. Jag har provat olika behandlingar hos andra, men inget har hjälpt mig. Jag kom till Emma genom en vän. Efter 8 gånger behandlingar mår jag mycket bättre. Stort tack! Emma är duktig läkare. Jag kan varmt rekommendera att gå till Jönköpings Kinaterapi."

Amanda S. - 40 år

"Jag har haft migrän/huvudvärk, varit yrsel och haft smärta i nacke i ca 10 år. Nu har jag betydligt mindre huvudvärk och jag har inte haft migrän alls efter behandlingen. Yrseln är i stort sett borta och värken i nacken är betydligt bättre. Känner mig och betydligt piggare/energisk efter behandlingen."

Mats G. - 47 år

"Jag har haft huvudvärk, ont i nacke och rygg under ca 3 år. Huvudvärken kunde vara så illa att jag blev sängliggande. Behandlingar har gått jättebra! Jag är super nöjd. Det har verkligen hjälpt. Efter 10 behandlingar är allt borta. Jag kan varmt rekommendera att gå till Jönköpings Kinaterapi."

Alexsandra A. - 25 år

"Jag har mer eller mindre lidit av migrän hela mitt liv i olika perioder. Men de senaste 3 åren så har jag haft migrän i stort sett var och varannan dag vilket naturligtvis både påverkat mitt arbetsliv och privatliv. De dagarna jag har klarat av att jobba så har jag lidit mig igenom arbetsdagen med konstant illamående och aurasymptom och lindrigare huvudvärk och när jag väl kom hem så var det bara att gå och lägga sig eftersom all energi har gått till att överleva dagen. När migränen var som värst så låg jag i sovrummet i flera dagar och spydde och oroade mig över min framtid. Jag tror att mycket av min migrän berodde på stress på arbetet, vilket gjorde mig deprimerad och sen var den onda cirkeln igång. Men efter att jag började på akupunktur hos Dr Emma så märkte jag skillnad redan från första behandlingstillfället. Jag hade en migränfri vecka efter att jag hade min första behandling hos Emma, bara det gjorde mig lyrisk sen fick jag attack helgen efter men attacken varade inte lika länge som de tidigare migränattackerna gjort. Sedan den attacken, efter två behandlingar hos Emma, har jag inte haft en migränattack på 80 dagar i skrivande stund. Helt fantastisk och lite overkligt! Jag hade inget att förlora och inga förväntningar när jag väl började utan bara ett hopp om att en dag få må bra, men jag har fått ett helt nytt liv tack vare akupunkturen. Jag har inte bara blivit av med migränen utan har fått så mycket livsglädje och energi och det konstanta illamåendet jag gick runt med är borta sedan länge. Tack snälla Emma för att du har tagit hand om mig, nu har jag äntligen fått livet tillbaka."

Elin S. - 26 år

Högt blodtryck

"Jag har tagit medicin mot högt blodtryck i ca 5 år. Efter att ha fått behandling av Dr. Emma har mitt blodtryck normaliserats. Jag har slutat helt med medicinen och blodtryck ligger fint.
Har även haft muskelvärk, varit stel i leder och muskler. Detta har blivit bättre också. Jag är inte alls så stel längre och har inte värk i kroppen som jag hade tidigare. Jag kan varmt rekommendera att gå till Dr. Emma. Tacksam Dr. Emma."

Magnus N. - 55 år

"Jag är 39 år och har haft ett högt blodtryck under 10 år som pendlat mellan 160-180 i övertryck, men legat stadigt på 105 i undertryck. Efter behandlingen hos Dr. Emma med akupunktur och örtte så har blodtrycket gått ner till 135/90. Jag har under denna tid gått ned ca 10kg och trots detta så har alltså blodtrycket gått ner. Dr. Emmas akupunkturbehandling syftar till att korrigera den bakomliggande orsaken till högt blodtryck. Det är vad som menas med uttrycket att ”hålla blodtrycket nere på rätt sätt”.
Jag mår bra efter behandlingar och är otroligt tacksam att Emma har kunnat hjälpa mig. Kan varmt rekommendera att gåt till Jönköpings Kinaterapi."

David T. - 39 år

Lågt blodtryck

"Jag har haft lågt blodtryck i många år. Mitt undertryck ligger mellan 30 och 50 och jag har i perioder haft lite besvär av det, bl.a. när det är lågt blodtryck då har jag fått lite yrsel. En rask promenad kan göra susen, även om det känns segt att bege sig ut när en är yr i mössan.
Men nu har jag varit hos Dr. Emma och fått akupunktur och örtte behandling. Efter behandlingen är mitt blodtryck normal. Dr. Emmas akupunktur har hjälpt mig mot lågt blodtryck helt otroligt. Dr. Emma är fantastisk människa och erfaren doktor. Mitt råd till alla som har lågt blodtryck är att ta akupunktur hos Dr. Emma."

Kristina A. - 35 år

Sluta röka

"Jag har rökt cirka 30 cigaretter per dag under 28 års tid. Jag kom till Dr. Emma på Jönköpings Kinaterapi för att sluta röka.
Dr. Emma behandling syftar till att stabilisera nervsystemet, reglera hormon samt skapa balans i inre organen under rökavvänjningsperioden.
Jag fick 7 behandlingar och lyckades sluta röka. Jag är nöjd. Det är en så bekväm och effektiv behandling. Jag har inte bara slutat röka, samtidigt tycker mina vänner att jag har blivit gladare. Jag rekommendera att gå till Jönköpings kinaterapi."

Anette J. - 52 år

Dyslexi, fobier

"Jag har en son som är 15 år gammal och han har problem med dyslexi sedan han var 8 år.
Han klagar på yrsel, huvudvärk eller magont och fobier medan han läser. Blir förvirrad av bokstäver, siffror, ord, ordningsföljd eller muntliga förklarningar. Då han läser eller skriver är det lätt att ord, bokstäver och siffror återupprepas, läggs till, kastats om, utelämnas eller ersätts. Klagar över att han känner av eller ser rörelser som inte finns medan han läser, skriver eller skriver av från tavlan. Verkar ha svårt med synen även om ögontester inte avslöjar några besvär. Mycket skarpsynt och observant. Saknar förmåga till djupgående analys samt saknar perifer syn. Han läser och läser om utan att förstå särskilt bra. Stavar fonetiskt och inkonsekvent.
Vi har försökt både sjukvården, medicin och att träna (läs- och skrivsvårigheter) behandling och inget kunde hjälpa hans dyslexi och fobier. Det var tur att en vän rekommenderade till oss att besöka Dr. Emma. Efter att min son har genomgått behandlingen hos Dr. Emma med akupunktur och örtte blev han mycket bättre. Han kan normalt läsa och skriva. Förutom förbättrade läs- och skrivfärdigheter blev det tydliga förbättringar av hans självförtroende och självtillit.
Vi är dig evigt och innerligt tacksamma Dr. Emma att du har kunnat hjälpa min son! Kram från Filips mamma Karin! "

Filip J. - 15 år

Stroke

"Sviter efter en stroke under två år. Begränsad rörlighet framförallt i höger axel, arm och hand men även påverkan på höger ben.
Jag mår mycket bättre efter behandlingen. Jag är tacksam för den hjälp jag har fått. Under den period, c:a ett halvår, som jag fått regelbundna behandlingar har min rörlighet succesivt förbättrats, framförallt i axelpartiet."

Anders E. - 65 år


Free website templates courtesy of JustDreamweaver.com