Kategorier

Nyhetsbrev

Köpvillkor

OBS! Alla försök till bedrägeri polisanmäls.

Vi förbehåller sig för eventuella tryckfel. All bildinformation skall ses som illustrationer, och kan ej heller garanteras återge varans exakta utseende och beskaffenhet.

Priser

Samtliga priser är angivna inklusive moms om ej annat framgår av text. 12% moms utgår för samtliga kost produkter och 25% för resterande. Med reservation för prisförändringar. Samtliga priser är konsumentpriser.

Frakt

Fraktkostnaden är relaterad till vikten av paket(en) som levereras med Posten. Fraktkostnaden visas när ni går vidare till kassan.
Leverans sker till ett lokalt utlämningsställe.

Reklamationer och returer

Retur eller reklamation skall ske inom 8 dagar efter mottagandet.
Kontakta oss på telefon 0736458997 innan ni gör en retur.
Vid retur av varor som ni som kund felbeställt står ni för fraktkostnaderna som uppstår, vid fel leveranser från oss står vi som leverantör för de fraktkostnader som uppstår. Tillsammans med er retur skall en kopia på faktura eller kvitto bifogas, ange skäl för retur skriftligt. Produkter som levereras i egen förpackning skall returneras i samma förpackning.

Betalningsvillkor

I dagsläget skickar vi endast beställningar inom Sverige.
 
Vi har valt att använda oss av Paypal för vår betalningslösning. Med Paypal betalar du snabbt, enkelt och säkert. Paypal är en av världens största aktörer inom online betalningar på Internet. Paypal har över 100 miljoner användare världen över, och hundratusentals företag använder sig av Paypals tjänster. Betalning kan ske med ert betal- eller kreditkort, eller med ett befintligt Paypal konto. Betalningen sker via Paypals säkra och krypterade anslutningar och servrar.

För mer information om Paypal, besök hemsidan www.paypal.se

Leveranstid

Normal leveranstid är 3-7 dagar (ej lördag, söndag samt andra helgdagar) från det att vi erhållit er beställning. Vanligtvis sker våra leveranser med Posten. Vi tar inget ansvar för postens leveranstider och/eller hantering.

Om någon produkt i er beställning ej finns i lager så meddelar vi er detta. Ange gärna ett mobilnummer i era kontaktuppgifter när ni skapar ert konto så vi lättare kan komma i kontakt med er vid behov.

Transportskador

Om paketet är skadat vid leverans ska ni göra en reklamation direkt hos ert utlämningsställe eller till speditör. För att vara på den säkra sidan bör ni ha som vana att alltid se över emballaget när ni hämtar/erhåller ert paket. Ni har rätt att utan kostnad öppna paketet för att kontrollera att varan är intakt.

Leveransförsening

Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt som står i vår makt för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Avgifter

Vi redovisar priser inklusive moms. Inga övriga skatter eller avgifter (förutom frakt) tillkommer vid beställning om ej annat specificeras.

Sekretess och säkerhet personuppgifter

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med dig via e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Vi kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall oss.

Kontakt information

Jönköpings Kinaterapi

Rosenborgsgatan 26A

56131 Huskvarna, Sverige

Tel: 0707279553 alt. 0736458997 (vardagar kl. 09:00 - 17:00)

Org.nr: 811231-0449